Zăpadă, competiție și distracție pe cinste, la festivalul de iarnă de la Pasul Vîlcan

Până când stațiunea Pasul Vîlcan va deveni, la rândul ei, un punct de atracție pentru turiștii care aleg Valea Jiului ca destinație de distracție, prin implicarea autorităților publice locale și a iubitorilor de munte din municipiul Vulcan, Pasul Vîlcan rămâne un important loc de distracție al vulcănenilor de toate vârstele.

Acest lucru s-a demonstrat și în acest sfârșit de săptămână, în care sute de vulcăneni au urcat în Pasul Vîlcan pentru a se bucura de zăpadă și distracție. Pentru că duminică, 11 februarie, la Pasul Vîlcan a avut loc o nouă ediție a festivalului sporturilor de iarnă ”Zăpezile Bucuriei” (reprogramat, după ce vremea nu a permis desfășurarea lui la finele săptămânii trecute), alături de cei peste 500 de participanți la eveniment s-au aflat, firesc, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, viceprimarul Cristian Merișanu, dar și o parte din membri ai Consiliului local Vulcan.

”Au fost momente frumoase astăzi, în Pasul Vîlcan. Aproximativ 120 de concurenți și peste 500 de participanți la evenimentul organizat de Primărie, au umplut pârtiile de schi și sanie, dar și apres ski-ul deschis de curând la munte. Împreună cu domnul primar Gheorghe Ile am oferit peste 20 de cupe celor mai buni dintre concurenții concursului de schi care a avut loc la Pasul Vîlcan, dar și medalii și diplome tuturor concurenților”, a declarat Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

Acesta își exprimă speranța că Pasul Vîlcan devine tot mai atractiv, pentru vulcăneni în mod special, dar și pentru turiștii dornici de relaxare la munte.

La rândul său, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, se declară mulțumit de modul în care s-a derulat și anul acesta festivalul de iarnă ”Zăpezile Bucuriei” de la Pasul Vîlcan. ”Le mulțumesc tuturor celor care au venit la munte astăzi pentru a participa la acest frumos eveniment organizat de administrația locală din municipiul Vulcan. Îndeosebi, le mulțumesc celor care au participat la concursurile sportive de pe pârtie, iar pentru cei care au câștigat transmit și cuvenitele felicitări”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

 

[slideshow_deploy id=’13837′]