Trei mașini lovite de un șofer băut

Un bărbat de 58 de ani, din Petroșani, este bun de plată după ce s-a urcat băut la volan și a făcut praf trei mașini parcate. Individul circula și cu viteză au mai stabilit polițiștii după cercetarea efectuată la fața locului.

”În timp ce conducea un autoturism pe strada Independenței, din municipiul Petroșani, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului și a lovit trei autoturisme parcate. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,67 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, spun polițiștii.

Un alt șofer care a condus băut pe drumurile publice a ajuns la pușcărie după ce a fost condamnat de judecători, dar încerca să scape de executarea pedepsei. Individul a fost prins de polițiștii din Petrila. ”Poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale Petrila, în urma unei acţiuni, au depistat un bărbat de 39 de ani, din Petrila, condamnat la data de 26.02.2018, de Judecătoria Petroşani, la un an închisoare pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi la pedeapsa de 180 de zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui vehicul de către o persoană care o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l, alcool pur în sânge. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Deva”, arată reprezentanții IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’19661′]