Apa Serv Valea Jiului continuă proiectele destinate comunității

 După realizarea unor popasuri turistice la captările de apă situate în zonele montane frecventate de turiști, operatorul de apă potabilă vrea să le aducă „îmbunătățiri”.
 
Apa Serv Valea Jiului a demarat anul trecut un program prin care a realizat o serie de investiții destinate comunității, iar acum trece la etapa a doua a proiectului. Mai exact, în zonele montane frecventate de turiști unde operatorul are capacități de producție, au fost construite mai multe popasuri turistice. Unul a fost realizat la intrare pe Transalpina, în Cheile Jiețului, dar și la poarta sudică a Retezatului. Ambele investiții s-au bucurat de succes din partea localnicilor și a turiștilor.
„Nu am realizat aceste popasuri doar de dragul de a face ceva. Fiecare are o zonă de odihnă, o fântână cu apă potabilă. Turistul poate sta la umbră ca să-și tragă sufletul, să se hidrateze. Noi am vorbit cu oamenii care s-au oprit la aceste popasuri și ne-au spus că nu ar strica să fie amplasată și o hartă cu zonele turistice ale Văii Jiului. Ideea este bună și vrem să o punem în practică din această vară, mai ales că investiția este folositoare și deloc costisitoare”, a declarat directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram. Panourile cu zonele turistice ale Văii Jiului ar urma să fie realizate în colaborare cu Centrul Național de Informare Turistică din subordinea Primăriei Petroșani, dar și cu restul admninistrațiilor locale din regiune. Operatorul de apă a realizat cu fonduri proprii, anul trecut, mai multe proiecte destinate comunităților locale. 
[slideshow_deploy id=’13835′]