,,Cupa Jandarmeriei la Futsal -Ediția 2018”

 

Duminică, 25 martie a.c., cele patru echipe, reprezentând structuri ale Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Decebal” Hunedoara, care au ajuns în semifinalele ,,Cupei Jandarmeriei la Futsal – Ediția 2018” s-au întrecut la Sala Sporturilor din municipiul Deva, pentru adjudecarea trofeului.

În semifinale s-au calificat echipele Reședinței I.J.J. Hunedoara, Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Deva, Detașamentului 3 Jandarmi Lupeni și Detașamentului 4 Jandarmi Orăștie.

În finala competiției s-au întâlnit echipele Reședinței I.J.J. Hunedoara și Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Deva.

Câștigătoarea acestui meci și a trofeului este şi în acest an echipa Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Deva, care a învins echipa adversă cu scorul de 5-0.

Golgheterul competiției a fost desemnat sergent major Ion Dobârceanu, din cadrul echipei campioane, cu 9 goluri înscrise.

Cel mai bun portar al competiției a fost desemnat plutonier major Florin Pocanschi, din cadrul echipei Detașamentului 3 Jandarmi Lupeni, iar cel mai tehnic jucător al competiției, a fost desemnat plutonier major Alexandru Cîrdei, din cadrul echipei Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Deva.

Componenții echipelor semifinaliste au fost premiați cu medalii și diplome, iar căpitanul echipei câștigătoare a primit trofeul ,, Cupa Jandarmeriei la Futsal – Ediția 2018” de la inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean ,, Decebal” Hunedoara, domnul colonel dr. Robert-Iulian VÎȚĂ.

Competiția a fost organizată de către Asociația Sportivă ,, Streiul” Deva cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara, în preajma ,, Zilei Jandarmeriei Române”.

[slideshow_deploy id=’27028′]



(Următoarea știre) »