Curățenie pe ”Drumul Crucii” spre Straja

În pregătirea procesiunii religioase a Drumului Crucii, care va avea loc vineri, 6 aprilie 2018, în municipiul Lupeni și stațiunea Straja, autoritățile administrației publice locale au demarat și un firesc și necesar program de curățenie pe drumul care va fi parcurs de pelerinii așteptați în Vinerea Mare la ”Dumul Crucii”.

În acest scop, încă de miercuri, 4 aprilie, echipe de muncitori de la Primărie au acționat pentru strângerea gunoaielor de pe marginea drumului și măturarea carosabilului pe drumul județean care asigură accesul din centrul localității Lupeni spre zona turistică Straja.

În același timp, o altă echipă de muncitori ai administrației locale, acționează pentru astuparea gropilor din carosabil și reabilitarea străzii Straja.

Toate lucrările sunt atent supravegheate și de către primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. Acesta a fost prezent, pe parcursul întregii zile de miercuri, în teren, pentru a evalua stadul lucrărilor edilitare care se desfășoară în mai multe zone ale localității.

”Știm că procesiunea Drumului Crucii aduce foarte mulți pelerini în municipiul nostru și tocmai de aceea ne dorim să întâmpinăm acest eveniment în mod corespunzător, astfel ca la curățenia sufletească pe care el o generează să-i adăugăm și curățenia de pe traseul pe care-l vor urma credincioșii pe Drumul Crucii”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

[slideshow_deploy id=’20328′]