Aţi văzut-o?

 În data de 15.04.2018, Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată de o femeie din localitate, are a decalarat că fiica sa, Stanciu Diana Valentina (foto), în vârstă de 14 ani, în data de 15.04.2018, în jurul orei 01:00, a plecat de la locuinţa sa din Petrila şi nu a mai revenit.

Totodată, mama minorei a declarat că nu e prima oară când aceasta pleacă de acasă, existând posibilitatea să fi plecat cu un prieten, în municipiul Arad.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,50 m., aprox. 45 kg., ochi căprui, păr şaten, tuns la baza umerilor, faţă ovală, ten măsliniu, fără semne particulare.

La data plecării, minora era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare roz cu două dungi roşii pe mâneci, o pereche de blue-jeans şi pantofi sport culoare roz.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a minorei, faţă de care a fost solicitată urmărirea naţională.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

[slideshow_deploy id=’36590′]