Petrilean arestat pentru furt

Tânărul de 21 de ani a ajuns în arest pentru furt calificat, fiind prins la scurt timp după ce a dat o spargere la o firmă din Sibiu. A avut și un complice.
 Suspectul de 21 de ani, de loc din Petrila, a fost arestat preventiv de Judecătoria Sibiu fiind acuzat de furt calificat. Geangoş Adrian Csaba a fost prins de poliţişti în flagrant, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o societate comercială din localitate. Împreună cu el se afla un alt tânăr de 19 ani, din județul Maramureș, arestat și el pentru 30 de zile.
” Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute încearcă să pătrundă prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale de pe strada Doljului din municipiul Sibiu.
(…) În timpul intervenţiei, poliţiştilor li s-a semnalat că persoane necunoscute încearcă să pătrundă într-o altă societate, de această dată situată pe strada Prof. dr. I. Moga. Ajunşi rapid la locul sesizării, poliţiştii au reuşit prinderea celor doi bărbaţi care forţaseră uşa de acces a imobilului şi sustrăgeau bunuri din interior”, spun reprezentanții IPJ Sibiu. 
[slideshow_deploy id=’27028′]


(Următoarea știre) »