Beat, rănit în accident și fugar

Un devean de 38 de ani a fost rănit grav din cauză că circula cu viteză prea mare cu un motoscuter, însă era și băut. A intrat într-o mașină care circula regulemnatar și apoi a plecat de la locul accidentului. A ajuns în cele din urmă la spital iar medicii au constatat că a suferit răni destul de serioase.

„În jurul orei  17:50, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Deva, în timp ce conducea un motoscuter neînregistrat, pe DC 27, localitatea Vărmaga, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul, s-a răsturnat, în derapare lovind autoturismul condus de un bărbat de 31 de  ani, din judeţul Timiș.

La sosirea echipei operative, conducătorul scuterului nu se mai afla la fața locului, conducătorul auto declarând că acesta a fost transportate la spital cu un autoturism de ocazie.

 În jurul orei 20.00, conducătorul motoscuterului s-a prezentat la Spitalul Județean Deva, iar în urma investigaților medicale efectuate s-a stabilit că a fost rănit grav, în urma evenimentului rutier”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Rănitul a fost testat pentru a se constata dacă a băut și avea o alcoolemie de 0,26 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

[slideshow_deploy id=’17636′]