Violatorul recidivist a făcut apel

A primit o condamnare de șapte ani pentru că și-a batjocorit sora imobilizată la pat, dar ar putea sta după gratii aproape nouă ani.

 

Beznă Alin Cristian de 39 de ani, din Lupeni, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Petroșani la pedeapsa de 7  ani închisoare pentru că și-a abuzat sora imobilizată la pat. Instanța a constatat că fapta a fost comisă în termenul de liberare condiţionată a executării unei alte pedepse de 7 ani din care rămăseseră neexecutați aproape doi ani. Individul a atacat cu apel sentința Judecătoriei Petroșani, sperând ca magistrații Curții de Apel Alba să fie mai indulgenți.

Teribila faptă comisă de violator a avut loc la începutul anului. Recidivistul abia scăpase din închisoare când și-a abuzat sora imobilizată la pat. Beznă a profitat de faptul că tânăra nu se putea opune și a întreținut relații sexuale cu ea două rânduri au stabilit anchetatorii. Recidivistul fusese închis tot pentru un viol comis în 2012, victimă fiind propria mamă. A primit atunci şapte ani de închisoare pentru viol și trei ani pentru comiterea infracţiunii de incest.

[slideshow_deploy id=’36591′]



(Următoarea știre) »