A lovit și a fugit

Un șofer de 23 de ani a lovit un autoturism parcat și apoi a plecat de la fața locului ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Din fericire pentru proprietarul autoturismului avariat, vinovatul a fost văzut de un echipaj de poliție și oprit pentru cercetări. Șoferul fugar avea permisul suspendat au stabilit polițiștii.

„O patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Brad a observat în trafic un autoturism care, efectuând o manevră de ieşire dintr-o parcare situată pe bulevardul Republicii, din municipiul Brad, a acroşat un alt autoturism, provocând avarierea acestuia, după care conducătorul auto a plecat de la locul incidentului. 

       Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului care a produs evenimentul rutier, pe care l-au oprit în trafic, după care au stabilit că cel aflat la volan, un tânăr  de 23 de ani, din comuna Blăjeni, avea permisul de conducere reţinut”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Șoferul vinovat s-a ales cu un dosar penal pentru conducere cu permisul reţinut.

[slideshow_deploy id=’13837′]