Magazin spart cu bolovanul

Hoții au urmărit țigările aflate la vânzare, însă au fost prinși de polițiști și sunt cercetați pentru furt calificat. Incidentul a avut loc pe timpul nopții iar suspecții au adoptat cea maisimplă metodă.

Au spart vitrina magazinului cu un bolovan și în câteva secunde au furat țigările. „Poliţia Municipiului Lupeni a  fost sesizată despre faptul că două persoane au aruncat un bolovan şi au spart geamul unui magazin din localitate, de unde au sustras mai multe  cartușe de țigări (în valoare de aproximativ de 2.000 lei).  În cauză s-a constituit echipă operativă, poliţiştii reuşind, cu sprijinului administratorului magazinului (care locuieşte în apropiere) prinderea în flagrant a unuia dintre prezumtivii autori ai furtului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Vulcan, care a fost condus la sediul Poliției, în vederea continuării cercetărilor.

         Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta a fost ajutat la comiterea faptei de un tânăr de 19 ani, din municipiul Vulcan, (aflat sub măsura  controlului judiciar),  care a reușit să fugă de la fața locului  cu bunurile sustrase”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara. Adolescentul a fost identificat și prins de polițiști, cei doi fiind bănuiți și de alte furturi asemănătoare.

[slideshow_deploy id=’24093′]