A ajuns în arestul de la Deva, pentru că a bătut și amenințat martorii

Fiul unui suspect de trafic de droguri, săltat de polițiștii de la BCCO și procurorii DIICOT, s-a pus pe intimidarea martorilor care au dat declarații în anchetă.
Pe unul l-a bătut atât de rău încât procurorii DIICOT au cerut și obținut arestarea preventivă a bătăușului. Individul se află în arestul IPJ Hunedoara, la Deva. Suspectul este cercetat acum pentru răzbunare.
„La data de 30 mai a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, al poliţiştilor din I.P.J. Alba şi al jandarmilor, au efectuat 4 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din Alba Iulia şi Stremţ, judeţul Alba, bănuite de efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. 
(…) Au fost reţinute 3 persoane, iar ulterior, Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a uneia dintre aceste persoane, măsura arestului la domiciliu faţă de o altă persoană şi măsura preventivă a controlului judiciar, faţă de cea de-a treia persoană. 
Având în vedere faptul că unii dintre martorii audiaţi au dat declaraţii împotriva celor 3 persoane cercetate, un bărbat, de 29 de ani, din Alba Iulia, fiul uneia dintre persoanele vizate de anchetă, i-ar fi ameninţat şi agresat pe unii dintre martori„, arată anchetatorii. Suspectul de răzbunare l-a prins pe unul dintre martorii din dosar în faţa blocului în care locuieşte și l-a stâlcit în bătaie cu pumnii şi picioarele, în scopul răzbunării, pentru declaraţia dată în faţa anchetatorilor, în dosarul penal în care este cercetat şi tatăl său. 
„Procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba au luat, faţă de bărbat, în aceeaşi zi, măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a dispus, faţă de acesta, măsura controlului judiciar. 
La data de 14 iunie a.c., Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestaţia D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba şi a dispus măsura arestării preventive a bărbatului, pentru 30 de zile”, mai arată DIICOT.
[slideshow_deploy id=’17636′]