Contrabandist prins în flagrant

Bărbatul avea în portbagajul mașinii 19.150 de pachete cu ţigări și s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

Hunedoreanul de 34 de ani a fost prins în urma unei acțiuni derulată de poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei, țigările fiind introduse ilegal în țară din Ucraina și urmau să fie plasate pe piața neagră. „Un echipaj mobil al poliţiei de frontieră a depistat şi oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Fereşti, jud. Maramureş, un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în România, condus de către cetăţeanul român B.F.., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza jud. Hunedoara. În urma controlului efectuat asupra maşinii, în portbagaj a fost descoperit un spaţiu special amenajat, fapt pentru care şoferul şi autovehiculul au fost duşi la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma efectuării unui control amănunţit, în spaţiul special amenajat au fost descoperite mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, iar în urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 2.730 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 32.000 lei”, arată polițiștii de frontieră.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, dar și autoturismul în valoare de 22.000 lei, folosit la transportul ţigărilor, a fost indisponibilizat pe durata cercetărilor.

[slideshow_deploy id=’19661′]