Monica Țugulea aduce în Valea Jiului trofeul unui festival de muzică din Craiova

Peste 200 de concurenți au urcat anul acesta pe scena celei de-a doua ediții a Festivalului internațional de muzică pentru copii și tineri ”Iubesc muzica” de la Craiova. Aceștia au evoluat, pe mai mute secțiuni, în fața juriului și a publicului, într-o frumoasă competiție a talentului.

Spre bucuria noastră, trofeul acestui festival muzical a ajuns în Valea Jiului, după ce, de pe acum cunoscuta artistă din Vulcan, Monica Țugulea și-a adjudecat Marele Premiu și Trofeul acestui eveniment artistic de excepție.

”Pentru că într-adevăr Iubesc Muzica, am participat la toate secțiunile acestui festival de la Craiova, un festival pentru care m-am pregătit intens în ultimele săptămâni, împreună cu profesorul meu Tiberiu Coconeț, căruia doresc să-i dedic, de altfel, acest trofeu”, a declarat Monica Țugulea.

Pentru tânăra artistă de succes din Valea Jiului, vacanța înseamnă după cum se vede, muncă, pregătire intensă și spectacole. Iar cel de la Craiova a fost doar unul din seria unei veri fierbinți ce stă să înceapă.

Felicitări și succes mai departe, Monica Țugulea !

[slideshow_deploy id=’24093′]