A cerut să fie liber

Tânărul a intrat peste angajata unui magazin non-stop din Petroșani și a violat-o. Fusese recent eliberat din pușcărie și și-a premeditat fapta. A primit aproape șase ani și jumătate de închisoare.

Ionuț Vânătoru (32 de ani) a încercat să-i convingă pe magistrații Judecătoriei Deva că s-a îndreptat și poate fi eliberat din penitenciar înainte de termen. Individul a încercat încă de la finele anului trecut să convingă instanțele de judecată să-l lase liber, însă toate acțiunile sale au fost respinse. La fel s-a întâmplat și zilele trecute, când judecătorii deveni au considerat că nu poate fi eliberat condiționat și au stabilit un nou termen pentru reînnoirea cererii, respectiv în ianuarie anul viitor.

Violul comis de individ a avut loc în toamna anului 2014, iar procurorii au stabili că a intrat într-un magazin din cartierul Aeroport-Petroșani, pe gemulețul pe care se făcea servirea pe timpul nopții. Angajata a încercat să își sune patronii, însă aceștia nu au auzit telefonul. În momentul în care au văzut apelul s-au îndreptat spre magazin, prinzându-l pe violator în fapt. Recidivistul i-ar fi spus fetei că o urmărea de două săptămâni pentru că o iubește și apoi a forțat-o să-i satisfacă poftele. A fost condamnat la aproape șase ani și jumătate de închisoare pentru viol, la pedeapsă fiindu-i adăugat și zilele neexecutate de la o condamnare anterioară.

[slideshow_deploy id=’17636′]