Transport gratuit cu telegondola la sărbătoarea Centenarului de la Pasul Vâlcan

Evenimentul ”De la Război la Marea Unire” prin care Primăria și Consiliul local al municipiului Vulcan marchează Centenarul ”România 100” în Munții Vîlcan, la Memorialul Eroilor ridicat pe fosta linie a frontului din Primul Război Mondial, suscită un interes major din partea publicului. Primarul municipiului Vulcan estimează că la acest eveniment vor fi prezenți cel puțin 1000 de oameni, din Vulcan, dar și din județele Hunedoara și Gorj.

Pentru a răspunde solicitărilor primite, în mod special, din partea cetățenilor municipiului Vulcan, care doresc să ia parte la acest eveniment special, autoritățile publice locale din municipiul Vulcan au luat decizia de a pune la dispoziția tuturor celor care doresc să urce sâmbătă, 25 august 2018, la Pasul Vîlcan, transportul pe cablu cu telegondola, în mod gratuit. Astfel, în ziua de sâmbătă, 25 august, telegondola de la Vulcan va funcționa fără taxă, pe parcursul întregii zile.

Cum și prognoza meteo se anunță favoabilă, iar derularea evenimentelor, așa cum a informat primarul Ile, va fi una excepțională, în mod cert Pasul Vîlcan va fi în acest final de săptămână, destinația de top a Văii Jiului.

[slideshow_deploy id=’36591′]