Trei copii au spart un autoturism

Minorii au fost prinșu în flagrant de poliţiştii hunedoreni, chiar în timp ce încercau să deschidă portiera mașinii. Un locuitor i-a văzut și a anunțat autoritățile.
 „  La vederea poliţiştilor, cei trei indivizi (identificaţi ulterior ca fiind trei minori din municipiul Hunedoara, în vârstă de 13, 14 şi 17 ani) au încercat să fugă, însă au fost prinşi de poliţişti, care au fost sprijiniţi de un coleg, agent de poliţie, aflat în timpul liber.
         Patrulele de siguranță publică deplasate la fața locului au identificat 4 autoturisme care prezentau urme de forțare (la nivelul butucului de închidere), însă, din interiorul cărora nu au fost sustrase bunuri.
         Asupra celor trei minori au fost găsite o pereche de mănuși din material sintetic, șurubelnițe și chei auto, folosite la comiterea faptelor.
          În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că minorii au mai comis alte trei fapte de furt calificat din autoturisme parcate pe raza municipiului Hunedoara, în noaptea de 12/13.09.2018, când, prin forțarea sistemelor de închidere ale portierelor, au mai pătruns în interiorul a trei autoturisme, din care au sustras diferite bunuri (un seflie-stick, un memory-stick şi chiar o plapumă) – bunuri ce au fost recuperate parţial în cursul cercetărilor”, precizează IPJ Hunedoara.
[slideshow_deploy id=’20328′]


« (Știre anterioară)