Fotbal. Echilibru în Liga a IV -a Hunedoara

După patru etape trecute din Campionatul Județean de Fotbal – Liga 4 Hunedoara, clasamentul general situează un număr de patru echipe la egalitate de puncte, diferențiate doar de golaveraj. Astfel, Retezatul Hațeg, Gloria Proinstal Geoagiu, Șoimul Băița și Aurul Brad, ocupă primele patru poziții ale clasamentului, având fiecare câte 10 puncte, din 3 meciuri câștigate și unul egal.

Cea mai echilibrată etapă a Ligii a IV -a, cea cu numărul patru, în care s-au înscris puține goluri, s-a încheiat în acest sfârșit de weekend cu două meciuri egale, două victorii în deplasare și una pe teren propriu, cu un număr total de 10 goluri înscrise în cinci partide jucate.

La Brad, Inter Petrila a întâlnit Aurul Brad, rezultatul partidei fiind meci egal (1 – 1), după ce Petrila a condus cu 1 – 0 prin golul lui Alin Bocu înscris din penalty în min. 17, până aproape de finalul partidei (min 86) când Bradul reușește egalarea prin Mihai Vurdea. (Nota redacției) Mai trebuie menționat centralul acestei partide, Andrei Fodor, pentru arbitrajul exemplar, la cei 20 de ani împliniți chiar în această săptămână. Andrei Fodor este unul dintre tinerii de valoare de care AJF Hunedoara dispune și în acest sezon competițional, având o experiență în arbitraj din 2013 și făcând din acesta o pasiune. La mulți ani!

Același rezultat a fost și la Vulcan, unde Mihai Viteazu Vulcan a întâlnit Șoimul Băița (1 – 1), rezultat obținut din primele 35 de minute de joc. Echipa oaspete, Șoimul Băița, deschide scorul în min 2 prin Octavian Apachitei, însă Vulcanul egalează în min 35 prin Andrei Harangozo, stabilind scorul final al partidei.

Rezultate și clasament după patru etape:


[slideshow_deploy id=’36591′]



(Următoarea știre) »