Infirmiera din Lupeni a făcut apel

Dosarul a fost întregistrat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia. Infirmiera din Lupeni a fost condamnată de instanța de fond la închisoare cu executare.
 
Femeia de 58 de ani, din Lupeni, a fost judecată pentru comiterea infractiunii de omor asupra unui membru de familie și condamnată de Tribunalul Hunedoara la 10 ani de închisoare cu executare. Luca Marikași-a înjunghiat de două ori fiul, loviturile de cuțit provocându-i moartea. Femeia a făcut apel la sentință iar dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, iar la finele acestei săptămâni are și primul termen de judecată.
Infirmieră la Spitalul Municipal Lupeni, Marika Luca și-a ucis băiatul în dimineaţa zilei de 9 mai, în urma unui scandal provocat de acesta. Bărbatul de 35 de ani nu avea ocupație, tăria sub același acoperiș cu părinții și căzuse în patima alcoolului. În dimineața fatidică și-a bruscat mama pentru că nu-i dă bani de băutură iar femeia a ripostat. L-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie în abdomen și torace. În apartament se afla și tatăl victimei care dormea și a aflat de ceea ce s-a întâmplat abia când au ajuns polițiștii. Marika Luca a plecat la spital unde-și ținea cardul de salariu și apoi s-a dus să cumpere hainele cu care să-și îngroape copilul. La circa 12 ore de la crimă a sunat la 112 și a anunțat ce a făcut.
[slideshow_deploy id=’17636′]


« (Știre anterioară)