Balul Bobocilor ”Undercover” – Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși”

La începutul fiecărui an, Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” din Petrila organizează Balul Bobocilor, acesta fiind primul eveniment major pentru cei care abia pășesc în anii de liceu.

Cu această ocazie, ei își pot etala calitățile pe care le au prin probele din cadrul concursului de Miss și Mister, și anume: proba de talent, de dans, defilarea în ținute de seară, pregătind noilor lor colegi un spectacol care să rămână în amintirile fiecăruia, pe lângă prieteniile ce se leagă între concurenți, emoții, dar și distracție, aceștia vor pleca de la petrecere cu un bagaj de amintiri și o experiență de neuitat.

Desigur, Balul Bobocilor nu este doar pentru cei care pășesc în primul an de liceu, aceștia au răspuns provocărilor lansate de colegii lor mai mari din clasa a XII -a, care și-au etalat pe scena Casei de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila calitățile artistice deosebite, prin dans, ținută, eleganță și talent.

În spatele unui bal stă multă muncă din partea celor care nu se văd pe scenă dar sunt acolo, în culise, profesorii și coordonatorii lor, încărcați de emoție alături de elevii lor, cu ochii plini de lacrimi de bucurie.

”Noi, cadrele didactice, suntem cei care avem privilegiul, aș putea spune, de a vedea an de an tineri frumoși din ce în ce mai talentați. Depunem suflet în organizarea acestui prim mare eveniment din activitatea extrașcolară, în primul rând pentru a stabili o legătură permanentă în relația elev-profesor valabilă pentru următorii patru ani de colegiu. Avem de asemenea privilegiul de a retrăi cu emoție anii noștri de liceu. În final rezultatul îți dă satisfacție și realizezi că totul a meritat, chiar și pentru o singură seară. Căci, nu a fost orice seară la Petrila, a fost una încărcată de energie, zâmbete, bucurie. Mai pe scurt, o seară ideală pentru un licean” – profesor Gabriela Belgiu.

Un moment emoționant a fost chiar la începutul spectacolului,  ținând cont de Anul Centenar, organizatorii au prezentat un moment artistic deosebit, dedicat Marii Uniri de la 1918.

Cei mai talentați liceeni au fost răsplătiți cu premii, adolescenții s-au simțit bine, pe lângă muzică, dans, atmosferă, au avut parte de un bal de neuitat, dar mai ales de o seară în care s-au format și consolidat prietenii.

”Și în anul acesta, ca în fiecare an, Balul Bobobocilor a fost foarte bine organizat. Felicit conducerea școlii și pe profesorii care, anul acesta și în anii trecuți, s-au implicat în coordonarea elevilor pentru astfel de activități extra-școlare, reușind să ne impresioneze, de la an la an, cu teme din ce în ce mai frumoase. Felicit elevii claselor a XII -a care s-au implicat foarte mult în organizarea Balului Bobocilor, acest lucru s-a putut vedea și în spectacolul din acest an. Nu în ultimul rând, felicit frumoșii boboci din acest an școlar și le doresc ca în cei patru ani pe care îi vor petrece în cadrul colegiului să se pregătească și să fie cel puțin la nivelul colegilor lor, chiar mai sus. Împreună, ați dat dovadă de maturitate și ingeniozitate în organizarea spectacolului, fiind în ton cu Anul Centenarului și cu tinerețea care vă caracterizează. Vă doresc mult succes tuturor! Primar, Vasile Jurca.

Câștigătorii concursului ”Balul Bobocilor” – Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși Petrila:

Miss și Mister BOBOC:

– Babii Izabela (IX A) și Medrea Călin (IX C);

Miss și Mister INTELIGENȚĂ:

– Balica Andora (IX A) și Andreian Ionuț (IX D);

Miss și Mister UNDERCOVER:

– Panțâru Andrei (IX D) și Moruș Sidonia (IX B);

Miss și Mister DISGUISE:

– Trofim Sergiu (IX C) și Stroe Alisia (IX B);

Miss și Mister DANCE:

– Negreanu Cristian (IX D) și Ungureanu Luminița (IX B);

Miss și Mister VOICE:

– Voina Patricia (IX B) și Dobocan Victor (IX A);

Miss și Mister ELEGANȚĂ:

– Buna Alina (IX C) și Asandei Isabel (IX D);

Miss și Mister POPULARITATE:

– Poponeț Niculina (IX B) și Grosu Constantin (IX D);

Miss și Mister TALENT:

– Stanciu Marius (IX B) și Vizuroiu Ionela (IX C).

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)