A murit la volan

Medicii Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara vor trebui să deslușească misterul din jurul unui accident mortal de circulație.

Șoferul ar fi făcut infarct la volan. Evenimentul a avut loc tot ieri dimineață pe D.N.76, în comuna Baia de Criş la o trecere la nivel cu calea ferată. „Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Vaţa  de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, din direcţia Brad-Arad, a părăsit partea carosabilă, a intrat in coliziune cu panourile suplimentare de avertizare trecere la nivel cu cale ferată, a trecut peste calea ferată şi s-a oprit după circa 15 metri de aceasta”, a informat IPJ Hunedoara. Șoferul a fost găsit mort în autoturism. Seria accidentelor a continuat în jurul prânzului, în zona Sântuhalm. Două femei au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a ieșit de pe drum și s-a izbit de ….

Cele două victime au avut noroc și rănile suferite nu le pun viața în pericol, a precizat medicul Călin Dumitrescu din cadrul SAJ Hunedoara. Nici pe șoselele din Valea Jiului n-a fost liniște, iar la Lupeni o femeie a ajuns la spital cu răni la față după ce a fost lovită de un șofer chiar pe trecerea de pietoni. Polițiștii au deschis dosare penale în cazul evenimentelor rutiere și fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

[slideshow_deploy id=’20328′]