Traficantul din Uricani își cere liberarea condiționată

Judecătoria Deva i-a respins solicitarea la finele lunii octombrie, însă decizia a fost contestată de individ. Decizia finală aparține magistraților Tribunalului Hunedoara.

Tânărul din localitatea Uricani, Constantin A., a fost condamnat la închisoare în două dosare, pentru trafic de droguri. Acesta a fost prins în flagrant de polițiștii antidrog pe când încerca să ajungă acasă cu 400 de grame de canabis, procurat din Spania, pe care-l transporta în cutii cu cacao. Bărbatul a încercat să iasă din pușcărie în luna octombrie a.c., când a cerut Judecătoriei Deva liberarea condiționată. Cererea i-a fost respinsă, însă bărbatul a contestat soluția iar Tribunalul Hunedoara urmează să se pronunțe în cauză la începutul lunii decembrie.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul își pierduse locul de muncă pe care îl avea în Spania, în regiunea Malaga. Și-a procurat 400 de grame de canabis și pentru a nu fi prins a ascuns marfa pe fundul unor cutii cu cacao. Polițiștii au aflat de operațiune și au așteptat să ajungă acasă, ca mai apoi să-l rețină. Uricăneanul a avut și un ajutor, acesta din urmă fiind condamnat la închisoare cu suspendare.

[slideshow_deploy id=’27126′]



« (Știre anterioară)