Locuință spartă de o adolescentă

Fata a furat bijuterii în valoare de 10 mii de lei. O vină o are și proprietarul, pentru că a lăsat ușa casei deschisă.

 

Minoră bănuită de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe a fost identificată şi reținută de poliţiştii petroşăneni.

„Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de către un petroşănean  despre faptul că, în data de 06.11.2018, în intervalul orar 11:30-12:30, persoane necunoscute, profitând de faptul că ușa de acces a fost lăsată neasigurată, au pătruns în incinta imobilului în care domiciliază, de unde i-au sustras mai multe bijuterii din aur, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 10.000  lei.

           În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma investigațiilor, poliţiştii petroşăneni au reuşit, în scurt timp, identificarea unei minore în vârstă de 17 ani, din Lupeni, cu privire la care se fac cercetări cu privire la comiterea infracţiunii reclamate.

Minora a fost depistată în cursul zilei de ieri, pe raza municipiului Lupeni,  și condusă la sediul Poliției Municipiului Petroșani, pentru audieri”, arată IPJ Hunedoara

Poliţiştii Biroul de Investigații Criminale Petroșani au reținut-o pe adolescentă și urmează să fie prezentată magistraţilor pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările, în vedrea documentării întregii activităţi infracţionale a minorei, existând indicii că ar mai fi comis şi alte infracţiuni de furt şi tentative de furt din locuinţe.

[slideshow_deploy id=’13837′]