Beți, fără permis, conduceau pe drumurile publice

A băut înainte de a urca la volan și și-a făcut zob mașina. A scăpat nevătămat din accident, dar a avut ghinionul să se întâlnească cu un echipaj de poliție.

Un șofer de 40 de ani, din Baia de Criș, a produs un accident rutier din cauza băuturii, însă a avut noroc și a scăpat nevătămat. Ghinionul a fost că prin zonă a trecut un echipaj de poliție iar lucrurile s-au complicat. Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Baia de Criş l-au testat pe șofer pentru alcool și au constatat că avea o alcoolemie de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Brad, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Dacă n-ar fi fost descoperit de polițiști, fiind un accident cu pagube, șoferul îl putea declara în 24 de ore, adică după ce-I trecea beția. Acum este cercetat penal pentru conducerea sub influența alcoolului.

Tot din cauza băuturii, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Vulcan, a provocat un accident în Lupeni. Acesta a vrut să-și întoarcă mașina într-o intersecție și nu a acordat prioritate unei alte mașini care circula regulamentar. Polițiștii l-au testat pe șoferul vinovat și au descoperit că aveao alcoolemie de 0,43 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

[slideshow_deploy id=’36590′]



(Următoarea știre) »