Inconștienți pe drumurile din județ

Doi tineri, unul din Bretea Română și altul din municipiul Vulcan, au provocat două accidente rutiere în urma cărora patru persoane au fost rănite.

Primul accident a avut loc în Dealul Hațegului, după ce un șofer de 21 de ani, din comuna Bretea Română, într-o curbă periculoasă, din cauza vitezei prea mari, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o mașină condusă de un bărbat de 58 de ani, din comuna Totești.

Șoferul nevinovat și trei pasageri din mașina sa, o femeie în vârstă de 43 de ani şi un bărbat de 45 de ani, ambii din Totești, au fost răniți și transportați la Spitalul Orășănesc Hațeg.

A doilea accident a avut loc în zona Merișor, după ce un tânăr de 21 de ani, din municipiul Vulcan, într-o curbă periculoasă a derapat și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o utilitară care staționa pe banda I, pe sensul Hațeg-Petroșani, în vederea efectuării unor lucrări de întreținere a infrastructurii rutiere. Tânărul a suferit mai multe răni și a ajuns la Spitalul de Urgență Petroșani. Cei doi șoferi sunt cercetați penal pentru vătămare corporală din culpă.

[slideshow_deploy id=’36591′]