Sportivii karateka de la CSM Jiul Petroșani, pe podium la Campionatul Național de la Izvorani

Duminică, 17matie 2019, la Complexul Olimpic Izvorani din Capitală a avut loc Campionatul Național de Karate Interstiluri pentru Seniori – WKF. La acest important eveniment sportiv au participat, în premieră cu un număr de 5 spotivi, și membri echipei de karate a CSM JIUL Petrosani, coordonați de Radu Polifronie.

Este vorba despre: Cebuc Adrian – kumite -84 kg; Ipate Ionut – kumite -75 kg; Molnar Ionut – kumite -75 kg și Polifronie Andreea – kumite -55 kg. Potrivit antrenorului CSM Jiul Petroșani, la această competiție trebuia să ia parte și Mălăuță Miruna, la kumite -61 de kg dar aceasta nu a mai reușit să concureze deoarece nu s-a refăcut complet după o accidentare. ”Am considerat că este mai important să se refacă complet ca să poată reprezenta România, peste două săptămâni, la Campionatul European de karate WKF din Spania”, a declarat Radu Polifronie. 

Acesta mai spune că sportivii din Valea Juu au avut o evoluție foarte bună în cadrul acestui important eveniment sportiv, de unde au revenit acasă cu următoarele rezultate:
* Ipate Ionut – locul 3 – kumite -75 kg;
* Polifronie Andreea – locul 3 – kumite -55 kg;
* Molnar Ionut – locul 5 – kumite -75 kg.

Felicitări tuturor !