Cu Banii Câștigați În Străinătate A Dezvoltat O Afacere Acasă, La El În Petrila

Cu multe sacrificii, răbdare și o dorință enormă de a-și atinge țelul, tânărul a amenajat o baltă părăsită pentru a se putea practica pescuitul sportiv. Mai mult decât atât, acesta a transformat un loc părăsit într-o adevărată zonă de agrement, astfel că pescarii își vor putea petrece timpul liber, împreună cu familia, într-un mediu foarte plăcut.

”Acum aproximativ un an și jumătate a venit la mine un tânăr care m-a impresionat cu povestea lui. Mi-a spus că a lucrat în străinătate și a adunat fiecare bănuț câștigat, iar acum dorește ca acei bani să îi investească într-o afacere care să aibă la bază pescuitul sportiv. Avea toate ideile pentru a demara afacerea. După ce l-am ascultat, prin felul cum mi-a prezentat fiecare detaliu despre afacerea lui, din dorința, elanul și hotărârea cu care imi prezenta intenția lui de afacere, am știut că va reuși să facă ceva la el acasă, în Petrila. Nu am stat pe gânduri și i-am acordat tot sprijinul, pentru că îl merită și îmi doresc ca această poveste să o audă toți cei care sunt plecați pe meleaguri străine și doresc să se întoarcă acasă să își dezvolte afaceri, punând suflet cu siguranță vor avea succes. Vreau să îl felicit pe Sebastian Șerban și îi doresc mult succes, pentru că îl merită cu prisosință”, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Balta Șerbănești din Petrila, situată într-o zonă mirifică pe Dealul Maleii, își va deschide porțile pentru pescari începând cu data de 26 mai 2019.