Compania Națională de Investiții a aprobat proiectul reabilitării Cinematografului ”Cultural” din Lupeni

O altă veste bună a venit astăzi pe adresa Primăriei municipiului Lupeni, de data aceasta din partea Companiei Naționale de Investiții. Astfel, în cadrul Comisiei nr.1 a Consiliului Tehnico-Economic al CNI a fost luată o decizie favorabilă în ceea ce privește finanțarea și realizarea obiectivului de investiții ”Reabilitare Cinematograf Cultural din municipiul Lupeni, județul Hunedoara”.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune că această hotărâre luată de comisia tehnică a Comaniei Naționale de Investiții reprezintă, în fapt, garanția că proiectul a primit finanțare și urmează să fie lansate procedurile de licitație și execuție. ”Astăzi am primit aprobarea din partea Companiei Naționale de Investiții, pentru proiectul tehnic de REABILITARE a CINEMATOGRAFULUI „CULTURAL” din municipiul LUPENI. Urmează scoaterea la licitație a lucrărilor și execuția acestora. Așa cum le-am promis cetățenilor din Lupeni, iată că și acest obiectiv va fi reabilitat și își va găsi rolul cuvenit în viața culturală a municipiului nostru”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Proiectul este finanțat din fonduri guvernamentale, iar CNI se va ocupa de toate procedurile de execuție a lucrărilor, după care Cinematograful ”Cultural”, odată reabilitat, va fi dat în administrare autorităților locale din municipiul Lupeni.