CS Inter Petrila s-a calificat mai departe în Cupa României

Echipa de fotbal Inter Petrila s-a calificat mai departe în Cupa României, faza națională, după ce a trecut în deplasare în județul Gorj, cu scorul de 5 – 0, de Unirea Crușeț.

Am obținut o victorie frumoasă la Crușeț, județul Gorj, 5 – 0. Felicitări Inter Petrila, felicitări molaii mei. Cu încredere și atitudine vom merge înainte!, a declarat Adi Câmpean, antrenorul echipei petrilene.

Golurile partidei au fost marcate de Alexandru Diaconu (2), Daniel Zavracu, Marian Sîrb și Daniel Hortvath. După o primă repriză toridă, încheiată cu scor nul, partida a fost întreruptă aproximativ 30 de minute în repriza secundă, din cauza unei furtuni, atunci când scorul era 3 – 0 în favoarea petrilenilor. După reluarea partidei, Inter-ul a mai marcat două goluri.

În următoarea fază, CS Inter Petrila va întâlni cu siguranță o formație dintr-un eșalon superior.

Am făcut un joc bun și ne-am calificat mai departe. Dorim să aducem la Petrila o echipă dintr-un eșalon superior. Chiar dacă am pierdut niște jucători de bază, pe care i-am cedat Jiului, noi mergem mai departe cu aceeași încredere, a spus președintele clubului petrilean, Eugen Duma.