Atenție la cine vă îmbrățișează. Devean prins că fura bani și telefoane de la cetățenii din Aiud prin “metoda îmbrățișării”

Un hunedorean specializat în furtul din buzunare prin “metoda îmbrățișării” a fost identificat de polițiștii din Aiud și Deva (județul Hunedoara). Hoțul avea la activ 3 astfel de fapte, acesta prefăcându-se că le cunoaște pe victime, le aborda, îmbrățișa, sustrăgându-le banii, documentele și telefoanele. Tot prejudiciul a fost recuperat.

La data de 6 august 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva, au finalizat cercetările referitoare la 3 furturi din buzunare, fapte în legătură cu care au fost sesizați în perioada decembrie 2018 – 15 iulie 2019.

În sarcina unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, s-a reținut faptul că, în zilele de 24 decembrie 2018, 10 și 15 iulie 2019, ar fi abordat 3 persoane vârstnice aflate pe stradă și, pretinzând că sunt vechi cunoștințe, le-a îmbrățișat, împrejurare în care le-a deposedat de suma totală de 3.020 lei, un telefon mobil în valoare de 400 de lei precum și de documente de identitate și carduri pe care victimele le aveau în buzunarele hainelor.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să recupereze, integral prejudiciile.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

ziarulunirea.ro