Conducere nouă la Organizația PSD Hațeg

Organizația PSD din orașul Hațeg a organizat, la finalul acestei săptămâni o conferință în cadrul căreia au fost desemnați noii lideri ai social-democraților din această localitate.

La eveniment alături de membri ai echipei PSD Hațeg au fost prezenți, în calitate de invitați, Laurențiu Nistor – președintele Organizației județene a PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriță – președinte executiv al Organizației județene a PSD Hunedoara și Costel Avram – administratorul public al județului Hunedoara.

În urma alegerilor pentru formarea noului birou politic al organizației PSD Hațeg, începând cu data de 14 august 2019 consilierul județean Alin Iovănescu a fost ales în funcția de președinte. Din componența Biroului Politic Local vor mai face parte: Puiu Badea, Florian Copil, Sorin Crai, Sebastian Stefoni, Sorin Alda – vicepreședinți.

Conferința Organizației PSD Hațeg l-a desemnat, totodată, pe inginerul Sorin Crai, în prezent consilier local PSD în cadrul Consiliului local Hațeg, să reprezinte formațiunea politică a social-democraților în alegerile de anul viitor, pentru funcția de primar al orașului Hațeg.