Derby în etapa a doua la Petrila, Inter Petrila – Jiul Petroșani

Se așteaptă o partidă dinamică pe vechea arenă ”Parângul Lonea”, acolo unde se juca fotbal cu impact în urmă cu zeci de ani. Combatantele sunt două echipe cu tradiție de un secol în fotbalul din Valea Jiului, care se întâlnesc într-un derby ”de foc”, Inter Petrila și Jiul Petroșani.

O echipă Inter Petrila care părea slăbită (însă a dovedit contrariul la startul acestei ediții de campionat) după ce a acceptat mai multe transferuri chiar către adversara din această etapă și o echipă Jiul Petroșani adunată din entuziasmul lui Damian Militaru, formând un unsprezece din cei mai buni sportivi pe care îi are Valea Jiului.

Balonul este rotund, sorții pot fi de oricare dintre părți, așa rezultă și prin modestia declarațiilor ambilor antrenori. Intrând mai adânc, presiunea este mai mare pe Jiuliști dorind să demonstreze că și-au format mult doritul lot care să ridice fotbalul petroșenean acolo unde ar trebui să fie. Una peste alta, vom avea la Petrila un derby anunțat ca fiind un show fotbalistic, atât pe teren cât și din partea binecunoscutei galerii Jiuliste.

Partidele etapei a II – a a Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara sunt programate sâmbătă(24.08)/duminică(25.08), începând cu ora 11:30. În matineu la ora 9:30 se vor desfășura partidele juniorilor U19: