Valea Jiului prezentă la Campionatul Mondial de Karate din Chile

Începând de astăzi, 23 octombrie 2019 și până pe 27 octombrie, în Santiago de Chile, capitala statului Chile din America de Sud se desfășoară Campionatul Mondial de Karate pentru cadeti, juniori si U21. Aceasta este cea mai puternică compețitie de karate destinată sportivilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 ani de pe întregul mapamond. Competiția reunește la start 1582 de sportivi din 96 de țări.

La eveniment este prezent și lotul național de karate al României, format din 23 de sportivi și doi antrenori. Remarcabil este faptul că din lotul național al României face parte și sportiva Miruna Mălăuță, membră a CSM Jiul Petroșani, care va intra în competiție la categoria U21 (18-20 ani) și 61 de kg. De asemenea, din lotul Federației Române de Karate face parte și antrenorul federal Radu Polifronie, coordonatorul CSM Jiul Petroșani și antrenor al sportivilor karateka de la acest club.

Ținem pumnii strânși sportivei din Petroșani și întregului lot al României la acest eveniment sportiv de talie mondială.