Județul Hunedoara va fi reprezentat la o nouă ediție a Târgului de Turism al României

Județul Hunedoara va fi reprezentat la o nouă ediție a Târgului de Turism al României, care se desfășoară la București, în perioada 20-23 februarie.

Consiliul Județean Hunedoara, prin Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, va avea un stand dedicat județului în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional Romexpo.

Participarea la această manifestare importantă a industriei turismului românesc ne oferă ocazia promovării județului din punct de vedere al bogăției și diversității obiectivelor și ofertelor turistice, într-o manieră cât mai atractivă pentru o categorie largă de turiști. Astfel, la stand vor fi expuse broșuri, hărți, pliante, filme de prezentare, se vor oferi informații cu privire la posibilitățile de cazare, masă și petrecere a timpului liber în județ, dar și despre utilitatea ghidului turistic digital Discover Hunedoara Official County App.

Târgul de Turism al României poate fi vizitat de joi până sâmbătă, între orele 10.00 – 18.00, iar duminică între 10.00 și 16.00.