Zeci de mii de măști și mănuși, precum și o tonă de dezinfectanți au fost confiscate de polițiști. Acestea urmau să fie revândute la suprapreț

Polițiștii de la Investigații criminale și de la Omoruri au confiscat o tonă de dezinfectanți și zeci de mii de măști și mănuși, în urma unor percheziții făcute la trei adrese din București și din Ilfov. Produsele urmau să fie revândute la suprapreț, în condițiile în care sunt la foarte mare căutare în aceste momente.

Uriașele stocuri de mănuși chirugicale, măști sanitare și produse de dezinfectare vor fi trimise în spitale, unde e mare nevoie de ele.

Perchezițiile sunt făcute într-un dosar de evaziune fiscală cu produse sanitare și materiale medicale, deschis de polițiștii de la Investigații economice din sectorul 1.

„La această oră, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție. Acțiunea este sprijinită de Brigada Specială de Invervenție a Jandarmeriei”, precizează Poliția Capitalei.

Surse: Digi24