Intervenția Promptă A Poliției Orașului Petrila Salvează O Viață

În dimineața zilei de 07 mai 2020, undeva în jurul orelor 05:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Petrila, aflându-se în patrulare, au identificat o persoană de sex masculin care rătăcea în zona Cimpa.

 

La prima vedere polițiștii au realizat că este vorba de o persoană de aproximativ 25 de ani, nevăzătoare și cu afecțiuni psihice, având identitate necunoscută. Acesta era îmbrăcat foarte subțire, în ciuda temperaturilor scăzute de afară, iar hainele de pe el erau ude, fiind aproape de un șoc hipotermic. Agenții de poliție au cerut ajutorul cetățenilor din zonă și l-au schimbat de hainele ude pe acesta, după care l-au transportat de urgență la spital.

După aproximativ 1 oră de la eveniment, după ce politiștii l-au salvat pe tânăr, familia acestuia și-a dat seama de dispariția lui și a anunțat acest lucru prin intermediul serviciului de urgență 112. Surpriza lor a fost mare atunci când polițiștii i-au anunțat că tânărul a fost deja găsit și se află la spital în afara oricărui pericol.