Încep înscrierile pentru o nouă ediție a ”Red Bull Outrun The Lift” din Parâng

Red Bull Events și Toma Coconea au dat startul înscrierilor pentru cea de-a patra ediție a apreciatului concurs sportiv ”Red Bull Outrun The Lift”, o provocare lansată de Toma Coconea celor mai buni alergători montani din România.
Sportivii participanți care se încumetă să se înscrie la această competiție sunt provocați să-și depășească limitele, înfruntând ascensiunea telescaunului stațiunii Parâng de la cota 1.070 la cota 1.685. Toma Coconea spune că totul se desfășoară contratimp, iar cei mai buni alergători trebuie să ajungă la finiș înaintea telescaunului, parcurgând o distanță de 2,5 km, cu o diferență de altitudine de 615 metri într-un timp de sub 25 de minute, durata pe care o parcurge telescaunul de la start la finiș.
Privind retrospectiv la edițiile precedente, constatăm că până acum doar 5 alergători din România au reușit această performanță. Dintre aceștia, recunoscutul alergător montan Gyorgy Szabolcs Istvan a scos cel mai bun timp: 20 de minute și 26 secunde, în 2018.
Pentru acest an, organizatorii speră din nou într-o participare numeroasă a celor care au curajul de a se întrece cu telescaunul din Parâng. Doritorii sunt deja așteptați să se înscrie, pe situl oficial al competiției (redbull.ro/outrunthelift). Organizatorii fac precizarea că participanții trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani, la data înscrierii în competiție și să achite o taxă de participare de 119 lei. De asemenea, cei interesați trebuie să aibă în vedere faptul că numărul maxim de participanți acceptați la ediția din acest an a competiției este de 200, aceștia fiind acceptați în ordinea înscrierii la concurs.
Participanții vor avea ocazia, ca pe lângă o remarcabilă performanță de palmares sportiv să câștige, odată cu locul ocupat pe podium un premiul de 1500 de lei (pentru Locul I), 1000 de lei (pentru locul 2) și 500 de lei (pentru Locul 3), atât la proba destinată bărbaților, cât și la cea rezervată femeilor. În plus, toți sportivii care reușesc să ajungă la finish înaintea telescaunului vor fi recompensați cu un bonus de 500 de lei.
Regulamentul complet al acestui eveniment sportiv de tradiție în stațiunea Parâng, poate fi consultat accesând linkul următor:  http://win.gs/regulamentoutrunthelift