PSD a absorbit Organizația ALDE din Deva

PSD și-a mărit numărul de membri după ce joi, 12 noiembrie 2020, întreaga echipă a Organizației Municipale ALDE Deva și o parte din membri Organizației Județene ALDE Hunedoara, s-au înscris în PSD.

Decizia celor de la ALDE a fost salutată de liderul social-democraților hunedoreni, Laurențiu Nistor, care apreciază că timpul va dovedi că aceștia au luat o decizie înțeleaptă. „Mă bucur foarte mult şi salut faptul că întreaga organizație a ALDE din Deva a decis să ni se alăture. Sunt oameni cu experiență, sunt oameni tineri, în care am încredere și sunt convins că trecerea la PSD se va dovedi a fi o decizie corectă și în folosul cetățenilor județului Hunedoara”, a declarat președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.

La rândul său, fostul președinte al Organizației Municipale ALDE Deva, Emanuel Clej, a declarat: „Experienţa, implicarea, viziunea comună, modul în care PSD și ALDE au asigurat guvernarea comună ne dau garanția că putem construi împreună proiecte în folosul cetățenilor.”

După cum se știe, la nivel național, ALDE a fuzionat prin absorbție cu Partidul Pro România.