La Shopping City Deva, luna cadourilor aduce premii speciale și surprize zilnice

În luna decembrie, Shopping City Deva sărbătorește Crăciunul în fiecare zi cu premii și surprize special pregătite pentru clienți. Vizitatorii au la dispoziție oferte de sezon pentru shopping inspirat, astfel încât să se ocupe din timp de alegerea cadourilor perfecte pentru cei dragi și să se bucure de atmosfera festivă, în condiții de maximă siguranță pentru a evita cumpărăturile din ultimul moment.

Premii săptămânale, numai bune de așezat sub brad

 Moș Crăciun își face simțită prezența mai devreme anul acesta și îi recompensează pe vizitatori cu premii perfecte pentru a fi așezate sub brad. Astfel, cei care fac cumpărături cu o valoare egală sau mai mare cumulată de 250 lei pe maximum 3 bonuri fiscale emise în aceeași zi, pot câștiga, până pe 20 decembrie, unul dintre super premiile săptămânale: un espressor manual DE LONGHI, între 30 noiembrie – 6 decembrie, un sistem Home Cinema Blu-ray 3D SONY, între 7 – 13 decembrie, un aspirator robot ROWENTA, între 14 – 20 decembrie . Regulamentul de participare la concurs poate fi consultat aici.

După ce ai ales cadourile perfecte pentru fiecare membru al familiei, meriți momentul tău de respiro și să te răsfeți savurând o  băutură caldă pe terasa cafenelei preferate de la Shopping City Deva.

Până la Crăciun, bucură-te zilnic de un „DAR din CalenDAR”

În fiecare an, ne dorim ca sărbătorile să dureze mai mult, pentru a ne putea bucura de căldură, liniște, dar și de magia de a primi și de a dărui. Shopping City Deva a pregătit un calendar advent online cu totul special, cu surprize zilnice, până pe 24 decembrie: vouchere valabile la restauratele și canfenelele din food-court Shopping City Deva, voucher reducere 20%  la C&A, valabil în perioada 3 – 9 decembrie 2020, voucher reducere 15% în magazinul Nobila Casa, valabil în perioada 3-4 decembrie 2020, set Marionnaud (Man in Black 15 ml  + crème Multi active 5 ml + serum de la Revolution), set de pensule make-up Beauty Shop, carduri reducere 30% în magazinul CCC, 1 set Benvenuti (papucei de casă + Portfard), voucher 20 lei în magazinul Takko.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi cinci pași simpli:

  1. Intră pe pagina https://shoppingcitydeva.ro/advent-calendar/
  2. Completează formularul
  3. Accesează calendarul advent
  4. Click pe ziua în care ai accesat calendarul, pentru a verifica dacă ziua aleasă a fost una noroacoasă
  5. Dacă ai ajuns la timp și îți place premiul, poate fi al tău! Dacă nu, încearcă și în ziua următoare pentru o nouă surpriză
  6. Pentru a intra în posesia premiului, trebuie să te prezinți cu emailul de confirmare, la Info Point, în termenul indicat în mesajul primit.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Deva a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: prezența unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, instalarea unor buline de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, benzi cu suprafață nanoseptică pe suprafețele frecvent atinse. Mai mult, centrul comercial garantează distanțarea socială prin asigurarea, în medie, a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial. Totodată, compania anunță că aerul din centrele comerciale este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.