Gabriel Bartha, primarul comunei Burjuc, răpus de coronavirus

Pandemia de coronavirus face o nouă victimă în viața politică și administrativă din județul Hunedoara. De data aceasta, vestea tristă este că marți, 5 ianuarie 2021, a trecut în neființă, răpus de virusul Covid-19, primarul comunei Burjuc din județul Hunedoara, Gabriel Bartha.

”Cu adânc regret, am aflat despre dispariția fulgerătoare a bunului coleg și prieten, GABRIEL BARTHA, primarul comunei Burjuc. Un om tânăr, un coleg extraordinar, muncitor și responsabil a plecat prea devreme dintre noi. Cu toții am sperat într-o minune, am sperat că va depăși momentul dificil și se va externa curând din spital, după ce fusese infectat cu noul coronavirus! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate!”, a transmis Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Gabriel Bujuc a fost primar al comunei Burjuc din 1996, după ce timp de mai mulți ani a activat și în calitate de viceprimar al acestei comune din județul Hunedoara. Acesta a fost reales în calitatea de primar și la alegerile din septembrie 2020, din partea PSD.

Acesta este cel de-al doilea primar ales în 2020 într-o localitate hunedoreană care a decedat ca urmare a infecției cu coronavirus, după primarul comunei Sarmizegetusa, trecut în neființă la scurt timp după alegerile locale.

Dumnezeu să-l odihnească !