”Panterele negre” intră în pregătire centralizată, la lotul național de Taekwon-do

Cei mai buni sportivi ai clubului petroșenean de karate ”Panterele negre” din Petroșani vor intra, în luna noiembrie, în pregătire centralizată la lotul național de Taekwon-do itf al României, în vederea efectuării stagiilor de pregătire dinaintea participării la o serie de importante competiții internaționale care vor avea loc în perioada următoare.

Astfel, după cum ne informează antrenorul Ionuț Lascău, coordonatorul CS ”Panterele negre” din Valea Jiului, sportivii Alexandru Molnar, Anemona Nagy, Crina Buburuz și Elena Șamotă vor participa la stagiul de pregătire în vederea participării la Campionatul European de Taekwon-do, care se va desfășura, în luna noiembrie 2021, în Spania. Alte două sportive ale clubului din Valea Jiului, Denisa Lascău și Andreea Tălpălaru au fost selecționate la lotul național, urmând să participe la luptele de calificare pentru Campionatele Mondiale de Taekwon-do, care vor avea loc anul viitor.

”Cei 6 sportivi ai noștri vor participa, în perioada 7-14 noiembrie 2021 la stagiul de pregătire cu lutul național. Este pentru noi o confirmare a activității sportive din acest an și o frumoasă recompensă pentru unii dintre cei mai buni componenți ai clubului. Îi felicit și le doresc succes. De asemenea, mulțumesc antrenorilor de la Lotul Național cât și Federației Române de Taekwon-do itf pentru încrederea acordată sportivilor noștri”, a declarat Ionuț Lascău, coordonatorul CS ”Panterele negre” Petroșani.