Pregătiri pentru ediția a IX-a a ”Cupei Pro Parâng” la schi de tură

Asociația de Schi și Turism Montan ”Pro Parâng” organizează și în acest an evenimentul sportiv de tradiție ”Cupa Pro Parâng” la schi de tură. Evenimentul va avea loc în data de 12 martie 2022, cu startul la ora 11.00 în zona Domeniului Schiabil Parâng al municipiului Petroșani.

Potrivit organizatorilor, concurenții vor fi încadrați pe patru categorii de vârstă: sub 20 ani, 20-45 ani, 45-60 ani, peste 45 de ani, feminin și masculin. Sunt pregătite două trasee de concurs, unul mai dificil ELITE, pentru competitori mai experimentați și un traseu de dificultate medie OPEN pentru începători, chiar debutanți în practicarea schiului de tură.
”Avem mai multe variante de trasee în funcție de starea stratului de zăpadă și ele vor fi prezentate cu câteva zile înainte, pe pagina web a asociației precum și în ziua concursului, la zona de start. Înscrierea se face în format electronic, iar pentru participare la această competiție nu se percepe nici o taxă. Începând cu ora 10.00 concurenții sunt așteptați la stația plecare telescaun vechi pentru confirmare și ridicarea numerelor de concurs”, a declarat Cazimir Radvanski, președintele Asociației de Schi și Turism Montan ”Pro Parâng” Petroșani.
Pentru informații suplimentare și înscriere, accesați linkul următor: http://www.proparang.ro/activitati.html