„Terapii conversaționale”, o conferință cu Cristian Răchițan, unul dintre cei mai buni diagnosticieni ai lumii, la Deva

Consiliul Județean Hunedoara organizează în ziua de 15 aprilie 2022, ora 17,00, la Sala Reduta a Teatrului de Artă din Deva, o conferință cu tema „Terapii conversaționale”, susținută de cunoscutul medic Cristian RĂCHITAN, considerat unul dintre cei mai buni diagnosticieni ai lumii.

Originar din mica localitate Gura Văii, de pe malul Dunării, aproape de Turnu Severin, doctorul Cristian Răchitan trăiește de peste trei decenii în S.U.A, la New York, unde are un cabinet al cărui prag îl trec mari personalități ale lumii.

Pe lângă medicină, a fost și este preocupat de mersul lumii, de sensurile vieții, toate cunoștințele punându-le cu generozitate în folosul pacienților săi.  Este medic naturopat, aplică o ramură a medicinei alternative care valorifică remedii naturale, precum apa, aerul sau soarele pentru tratarea bolilor. A călătorit prin lume și, mai ales în Asia, a studiat diferitele modalități de descifrare a tainelor corpului omenesc, de aflare a cauzei bolilor, a stresului, a legăturii dintre corp și spirit.

Așa cum singur spune, Cristian Răchitan este „un om de știință care și-a propus ca în viața asta să-i învețe pe oameni să înțeleagă că viața li s-a dat într-un scop anume și că trebuie trăită pentru acest scop.

În conferința de la Deva, dr. Cristian Răchitan se va axa pe abordarea și dezvoltarea unor subiecte de foarte mare interes pentru fiecare dintre noi: Ce este viața, de ce venim aici și unde plecăm; Care este beneficiul iertării și de ce trebuie să iertăm; Cum să ne trăim viața pentru a ne împlini menirea; Cum să ne bucurăm de o bună sănătate a minții și a trupului și, în sfârșit, Soluții naturopate pentru recuperarea post Covid-19.

Sunt subiecte de maxim interes, cu atât mai mult cu cât noi toți am traversat și continuăm să trecem prin perioade extrem de dificile, de mari încercări trupești și sufletești, prin situații care ne-au pus la foarte mare încercare. De aceea, opinia și sfaturile unei personalități de anvergura doctorului Cristian Răchitan sunt mai mult decât binevenite. De altfel, cunoscutul medic consideră că aceste întâlniri cu compatrioții sunt o datorie de suflet pe care o are față de țara al cărei fiu este și pe care nu a scos-o niciodată din suflet.