Se redeschis ”Dinoland”-ul din Țara Hațegului

Începând de sâmbătă, 9 aprilie 2022 ”Dinosaur World Transylvania”, cel mai mare Dinoland din țara noastră, și-a  redeschis porțile pentru vizitatori. Dinosaur World Transylvania este un parc tematic cu dinozauri, un parc de distracție, aventură și relax potrivit pentru toate vârstele, situat pe pământ preistoric în Țara Hațegului, unde au fost descoperite primele fosile de dinozauri din România.

Noul sezon aduce multe surprize în parcul tematic din Țara Hațegului, de pe Valea Sibișelului. Pe lângă activitățile de descoperire a lumii dispărute a dinozaurilor, aici vă așteaptă și alte motive de distracție și amuzament. Astfel, cei mici vor găsi la ferma de animale multe specii interesante care le vor stârni curiozitatea: bizoni americani, iepuri, ponei, cai, cerbi lopătari sau alpaca.

Tot aici loc sunt amenajate o serie de locuri de joacă inedite pentru copii, pot fi făcute plimbări cu măgarul, plimbare cu șareta, ridicări cu balonul cu aer cald, tiroliană, rodeo mecanici, tir cu arcul, loc pentru cățărare, trasee în copaci, jocuri din lemn, fotbal, baschet, volei și multe altele. De asemenea, în interiorul parcului vor putea fi cumpărate produse tradiționale din Țara Hațegului.

Programul de funcționare va fi zilnic între orele 10:00 – 20:00.

Această destinație de turism și aventură din județul Hunedoara este recomandată de Direcție de Administrare a Monumentelor și Promovare Turistică (DGAMPT) a județului Hunedoara.