Regal sportiv la ”Cupa Parâng 2022” la gimnastică aerobică

Ediția a XV-a a ”Cupei Parâng” la gimnastică aerobică, eveniment organizat după criteriile de performanță ale campionatelor naționale din cadrul acestei discipline sportive, a prilejuit întâlnirea, la Petroșani, a unui număr de 11 loturi de gimnaști, din cadrul cercurilor de gimnastică aerobică de la Palatele copiilor și, respectiv Cluburilor copiilor din întreaga țară.

Competiția, desfășurată la Petroșani în eleganta Sală Polivalentă, este rod al eforturilor organizatorice ale prof. Adriana Popa, coordonatorul cercului de gimnastică aerobică de la Clubul copiilor Valea Jiului Petroșani și ale directorului tehnic al competiției, Geo Popa. Pentru buna desfășurare a evenimentului și-au oferit, de asemenea, sprijinul: conducerea Clubului Copiilor și Elevilor Valea Jiului, Primăria și Consiliul local al municipiului Petroșani, CAR Parîngul IFN Petroșani și, desigur, Comitetul de părinți și părinții copiilor înscriși la cercul de gimnastică aerobică al Clubului copiilor de la Petroșani. La festivitatea de deschidere, au fost prezenți, în calitate de invitați: Mariana Ghioc – viceprimarul municipiului Petroșani, dr.ing. Mihaela Manolea – inspector școlar pentru management instituțional la Inspectoratul Școlar Hunedoara și dr. Alin Vasilescu – managerul Spitalului de Urgență din Petroșani.

Evenimentul a avut loc în perioada 27-28 mai 2022, iar peste 200 de sportivi au evoluat în fața unui juriu profesionist, alcătuit din: studenta Adriana Vasilescu – arbitru federal pentru gimnastică aerobică, prof. Anne Marry Ionescu – arbitru federal pentru gimnastică aerobică, prof. Bogdan Andrei Banța – arbitru federal pentru gimnastică aerobică și prof. Mihaela Ștefania Cioc – secretar al comisiei de arbitraj.

Concursul s-a desfășurat pe 2 nivele valorice (performanță și avansați) la toate categoriile de vârstă, cuprinse între 6 și 18 ani, pentru probele de individual, trio și grup 5. În concurs au evoluat sportivi reprezentând următoarele loturi de gimnaști:

  • Palatul Copiilor Arad – prof. coordonator Eliza Fărcuța;
  • Asociația Sportivă Gymteam Arad – prof. coordonator Eliza Fărcuța;
  • Palatul Național al Copiilor București – prof. coordonator Anne Marry Ionescu;
  • Clubul Copiilor Sector 1 București – prof. coordonator Clara Stoian;
  • Clubul Copiilor Bălan – prof. coordonator Judith Majorcsik;
  • Asociația Sportivă Fitgym Miercurea Ciuc – – prof. coordonator Judith Majorcsik;
  • Palatul Copiilor Iași – prof. coordonator Bogdan Andrei Banța;
  • Palatul Copiilor Oradea 1 – prof. coordonator Amalia Cosmina Pop;
  • Palatul Copiilor Oradea 2 – prof. coordonator Luminița Morar;
  • Clubul Copiilor Valea Jiului Petroșani (Lotul 1) – prof. coordonator Adriana Popa;
  • Clubul Copiilor Valea Jiului Petroșani (Lotul 2) – prof. coordonator Adriana Popa;

Sportivii Cercului de gimnastică aerobică al Clubului Copiilor din Petroșani au fost prezenți în concurs în cadrul unui număr de 25 de probe (la individual, trio și grup 5), la toate categoriile de vârstă din concurs, adjudecându-și un număr total de 24 de medalii, din care 16 pentru Locul I, 7 pentru Locul III și una pentru Locul III, după cum urmează:

Tuturor, felicitări și mult succes în continuare !

În calendarul competițional al Cercului de gimnastică aerobică de la Clubul copiilor Valea Jiului Petroșani urmează, la finalul acestui an școlar (și competițional !) ”Cupa Prichindel”, competiție în care vor evolua cei mai mici dintre sportivii pregătiți de pasionatul antrenor prof. Adriana Popa.