Noi performanțe ale popicarilor pregătiți de antrenorul Marcel Dobrică

Performanțe după performanțe în dreptul sportivilor pregătiți de antrenorul emerit al naționalei de popice a României și antrenor al echipei de popice Inter Petrila, Marcel Dobrică. Dovada vie că dacă vrei și muncești, ești consecvent și perseverent, reușești.

Horațiu Bogdan Dudaș este cu siguranță un ambasador al României medaliat la Campionatul Mondial de Popice desfășurat în Estonia în perioada 21 – 30 mai 2022. Sportivul antrenat de Dobrică, legitimat la CFR Cluj, a reușit o performanță unică în viață și a luat medalia de bronz la mondialul din Estonia.

”Calitățile acestui jucător sunt greu de egalat și foarte greu de copiat. Dudaș este un învingător, și un foarte bun popicar și a reușit o asemenea performanță notabilă la Campionatul Mondial de Popice Individual”, declară antrenorul Dobrică.

Marcel Dobrică a reușit peste 100 de titluri si medalii la toate nivelele – cadeți, junori, seniori – participând la mari competiții precum Cupa Mondială, Cupa Europei sau Cupa NBC, vârfurile fiind cele două titluri mondiale (în Polonia și Croația), 4 locuri II si 4 locuri III, toate la Mondiale cu echipa națională si un titlu european în 2007, în Ungaria, tot cu echipa României. Este a 12-a medalie mondială de când este în lotul României. Își dorește în continuare să poată să mențină pe linia performanțelor atât echipa Inter Petrila cât și Naționala României.