Lucrări programate la rețeaua de apă din Vulcan, cu restricții în furnizarea serviciului de alimentare cu apă

În vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani va întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Vulcan, în cursul zilei de marți, 21 iunie 2022, în intervalul orar 9-16.

Zona afectată se află pe străzile: Plopilor, Cabanei, Gen. Dăscălescu, Carpați, Fântânelor, Dorobanți, Romanilor, M.Viteazul, bl. 91-92, 95-96, Valea Morii- parțial, Parc Octogon și Pinului.

Reprezentanții companiei de apă transmit rugămintea tuturor utilizatorilor care vor fi afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Apa Serv Valea Jiului dă- asigurări că echipa de intervenție se va afla la faţa locului şi va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.

De asemenea, reprezentanții ASVJ menţionează că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei și invită consumatorii ca, în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.