Accident MORTAL în Hunedoara: O femeie de 35 de ani a decedat după o coliziune între două autoturisme

Un accident rutier mortal a avut loc marți 25 octombrie, în localitatea Bănița, din Hunedoara, unde o femeie de 35 de ani a decedat, după ce autoturismul în care se afla a intrat pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.În data de 25 octombrie 2022, ora 08:55, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, în localitatea Bănița pe DN 66, a avut loc un accident de circulație rutieră soldat cu victime omenești.

Poliţiştii ajunşi la fața locului din primele cercetări preliminare, au constatat că, un bărbat în vârstă de 56 ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Petroșani – Hațeg, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe sensul opus, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Baru, judeţul Hunedoara.

În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 35 de ani, din comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, pasageră pe locul stânga spate în autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 56 ani, vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din în municipiul Caransebeș, judeţul Caraș-Severin, pasager în acelaşi autoturism, precum și a conducătorului în vârstă de 56 de ani.

Conducătorul auto al autoturismului care a pătruns pe contrasens,a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza stării de sănătate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, și de vătămare corporală din culpă.

Pe timpul intervenției traficul rutier a fost blocat şi restricționat pe perioada efectuării cercetării la fața locului.

Sursa – ziarulunirea.ro