Supercom colectează deșeurile voluminoase din Vulcan și Aninoasa

Potrivit regulamentului de organizare și funcționare al SMID Hunedoara, operatorul de salubritate Supercom are obligația de a efectua, periodic, campanii specile de colectare a deșeurilor din alte categorii decât cele menajere și, respectiv, reciclabile.

În acest context, în această perioadă se derulează ultima campanie din anul 2022 pentru colectarea deșeurilor din categoria celor voluminoase. În acest sfârșit de săptămână, mai exact în ziua de 19 noiembrie 2022, între orele 10.00 și 14,00 deșeurile voluminoase vor fi colectate e pe raza municipiului Vulcan și orașului Aninoasa din Valea Jiului. Populația și agenții economici pot depune, în acest interval de timp, deșeuri volumunoase, de la mobilier, saltele, geamuri, oglinzi etc. la punctele gospodărești de pe raza celor două localități.

Acțiunea de colectare este gratuită și se desfășoară o dată la fiecare trei luni, în afara acestor campanii speciale colectarea deșeurilor de acest tip făcându-se punctual, pe bază de comandă transmisă operatorului, contra cost.