Elev al Liceului Tehnologic ”Retezat” din Uricani, finalist al concursului național ”Tinerii Bucătari”

Nu mai puțin de 140 de tineri din județele Alba, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Haghita, Hunedoara, Mureș, Sălaj, Timiș și din municipiul București s-au înscris la concursul de îndemânare ”Tinerii Bucătari”. Destinat în principal elevilor la unitățile de învățământ liceal și profesional cu specializarea ”Alimentație Publică”, concursul își propune, potrivit organizatorilor, să susțină inițiativele, motivațiile personale ale tinerilor, colaborarea, comunicarea în limba română și competența multiculturală.

În rândul celor care s-au calificat în etapa finală a concursului ”Tinerii Bucătari”, care va avea loc în perioada 20-24 februarie 2023, la ”Septima Hotels&Spa Resorts” din Odorheiul Secuiesc, se numără și Constantin Mihai Koszta, elev în clasa a X a B profesională de la Liceul Tehnologic “Retezat” Uricani. În derularea etapelor de calificare din cadrul acestei competiții, acesta a fost susținut de ”Casa Amicii” din Uricani.

Concursul național ”Tinerii Bucătari” este organizat de ”Septima Hotels&Spa Resorts”, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Harghita, Primăria municipiului Odorheiul Secuiesc și platforma Visit Harghita.

Succes, Constantin Mihai Koszta!